Αλλαγή / Επιστροφή

ΑΛΛΑΓΗ
Εφόσον το προϊόν δεν ικανοποιεί σε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε αλλαγή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας με δικό σας κόστος μεταφορικών. Για την αλλαγή παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα ρυθμίσουμε άμεσα την σχετική διαδικασία.

Η επιτροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με Courier χέρι με χέρι και η χρέωση επιβαρύνει τον αποστολέα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να μας κοινοποιήσετε τον λόγο της επιστροφής εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο με ΕΛΤΑ Courier και το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα της επιστροφής (εσάς).

Η επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση που τα έχετε παραλάβει, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Για αυτό τον λόγο παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά το κάθε προϊόν κατά την παράδοσή του για να βεβαιωθείτε για την άριστη κατάστασή του και ότι δεν υπάρχουν τυχόν ελαττώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφής, παρακαλούμε για την ανάγνωση της σχετικής παραγράφου στην σελίδα "Όροι και Προϋποθέσεις".