Αγορά και πληρωμες

Όχι. Τα εκπτωτικά κουπόνια που σας έχουν δοθεί online μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από το online κατάστημά μας.

Δεχόμαστε Mastercard, Visa και American Express. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Paypal ακόμη και πληρωμή με αντικαταβολή.

Ναι. Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας την πληρωμή Shopify, μια ασφαλή διαδικτυακή πύλη πληρωμής που κρυπτογραφεί τα στοιχεία της κάρτας σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας. Χρησιμοποιούμε επίσης την τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) για την προστασία των δεδομένων σας. Θα παρατηρήσετε ότι όταν εισαγάγετε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, το πεδίο τοποθεσίας (URL) στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης ξεκινά με «https:» αντί για «http:», που σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλή λειτουργία.

Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε μια παραγγελία που μόλις έχει υποβληθεί, στείλτε ένα email στο info@pierroaccessories.gr ή καλέστε μας στο 210-9594403

Εάν αγοράζετε μια τσάντα από ειδικές συλλογές ή με ήδη έκπτωση, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε να εφαρμόσεται επιπλέον έκπτωση μέσα από εκπτωτικό κωδικό.
Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση info@pierroaccessories.gr

Ναι. Έτσι οι τιμές που βλέπετε στο καλάθι σας είναι οι τελικές τιμές που θα πληρώσετε.

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για όλες μας τις παραγγελίες με αποστολή στον Ελλαδικό χώρο.

Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με κόστος 12€. Για αγορές πάνω από 100€, δεν υπάρχει επιβάρυνση.

Δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολής που να σας επιβαρύνει.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας θα λάβετε email ειδοποίηση άμεσα με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας και αντίστοιχα θα λάβετε νέα ενημέρωση όταν η παραγγελία θα έχει αποσταλεί.

Αποστολή και Επιστροφές

Η Pierro αποστέλλει τα προϊόντα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εάν διαμένετε σε διαφορετική χώρα, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@pierroaccessories.gr και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών. Σε Αθήνα η παράδοση είναι εφικτή την επόμενη ημέρα εφόσον η παραγγελία έχει σταλεί μέχρι τις 12:00πμ την προηγουμένη.

H Pierro χρησιμοποιεί ιδιωτική Courier για την αποστολή των παραγγελιών η οποία και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα παράδοσης της παραγγελίας.

Χρειάζεται η υπογραφή σας για την παραλαβή, στο οποίο χρονικό σημείο τα παραδοτέα προϊόντα είναι στην αποκλειστική σας ευθύνη.

Εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο website της Pierro, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην σχετική σελίδα για να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας.

Παρακαλούμε διαβάστε την σχετική οδηγία στους Όρους και Προϋποθέσεις.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα και εντός 1 εργάσιμης ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας.

Παρακαλούμε αποστείλετέ μας email στο info@pierroaccessories.gr με φωτογραφία του ελαττώματος και θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αντικατάστασης.