Έναρξη Πορείας: Η ιστορία της PIERRO ξεκινάει το 1975 από μία μικρή βιοτεχνία στην πλατεία Ψυρρή στην Αθήνα. Από την πρώτη ημέρα η αμέριστη  αγάπη  και ο ενθουσιασμός για την μόδα αποτελεί, ακόμη και σήμερα την έμπνευση για να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού προϊόντα για κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Οι Αρχές μας: Το πάθος μας για την κατασκευή και την υψηλή ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας. Στοχεύουμε να δημιουργούμε γυναικείες τσάντες που συνδυάζουν μοντέρνο στυλ και λειτουργικότητα, αντανακλώντας τις ανάγκες και τον προσωπικό χαρακτήρα των ανθρώπων που μας επιλέγουν.

Η Εξέλιξη: Μέσα από πολλά χρόνια αφοσίωσης και επιμονής, η επιχείρησή μας αναπτύχθηκε από μία μικρή βιοτεχνία σε ένα αναγνωρίσιμο και αγαπημένο brand στον χώρο των γυναικείων τσαντών. Κάθε σχέδιο και κάθε λεπτομέρεια δημιουργείται με προσοχή, εξασφαλίζοντας την αρίστη ποιότητα που αξίζει να περιμένουν οι πελάτες μας.

Ελληνική Παραγωγή: Η επιχείρησή PIERRO GROUP προσφέρει περήφανα γυναικείες τσάντες που φέρουν τη σφραγίδα της Ελληνικής παραγωγής. Κάθε τσάντα που δημιουργούμε είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής τεχνογνωσίας και της αφοσίωσης των εξειδικευμένων κατασκευαστών μας εδώ στην Ελλάδα.

Ποιότητα ως Αίσθημα Ταυτότητας: Η ποιότητα είναι πάντα στο επίκεντρο του κάθε μας δημιουργήματος. Σε κάθε ράφι και σε κάθε λεπτομέρεια, εκφράζεται η αποφασιστική μας δέσμευση για υψηλή ποιότητα και αρτιότητα. Η χειροποίητη κατασκευή κάθε τσάντας από επιλεγμένα υλικά εγγυάται μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Ουσία της Ελληνικής Κληρονομιάς: Η επιλογή μας να δίνουμε έμφαση στην Ελληνική παραγωγή δεν είναι απλώς μια επιλογή, αλλά μια αφοσίωση στην αξία της τοπικής κληρονομιάς. Η εμπειρία μας στον χώρο της μόδας μάς επιτρέπει να συνδυάζουμε τις σύγχρονες τάσεις με την πλούσια παράδοση της Ελληνικής τεχνοτροπίας.

Εκλεκτά Υλικά και Προσοχή στη Λεπτομέρεια: Κάθε τσάντα φέρει την υπογραφή της προσοχής μας στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιούμε εκλεκτά υλικά που αντέχουν στον χρόνο και προσδίδουν μοναδική υφή και εμφάνιση. Από τις ραφές μέχρι τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε κάθε προϊόν μας.

Κομψότητα που Διαρκεί: Κάθε τσάντα που φεύγει από τα χέρια μας είναι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Είναι μια δήλωση προσωπικού στιλ και αυτοπεποίθησης. Η κομψότητα του σχεδιασμού συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα, δημιουργώντας τσάντες που συνοδεύουν τις γυναίκες σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

  • Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού