Σε περίπτωση που για κάποιον από τους παρακάτω λόγους επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, συμπληρώστε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδώ (Έντυπο Επιστροφής) με τα στοιχεία που απαιτούνται και τον λόγο επιστροφής και στείλτε το με e-mail  [email protected] . Ένας υπεύθυνος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e-mail ώστε να ολοκληρώσετε μαζί την διαδικασία επιστροφής/αλλαγής.

Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που θα παραληφθεί η παραγγελία σας αποκλειστικά με Elta Courier και με κόστος επιστροφής €5 το οποίο βαρύνει τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης ενώ δεν γίνονται δεκτά δέματα για τα οποία δεν έχει προηγηθεί η σχετική επικοινωνία.

Δικαίωμα υπαναχώρησης: Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας γίνει επιστροφή μέρους ή ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση ο αποστολέας επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής €5 τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ποσό επιστροφής. Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραληφθεί το προϊόν από την εταιρία μας.

Προϋποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων εφόσον στο προϊόν διαπιστωθούν φθορές, χρήση είτε αλλοίωση της αρχικής συσκευασίας. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να φέρει και το σχετικό καρτελάκι χωρίς να έχει αφαιρεθεί.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η παραγωγή της από εμάς και αποσταλεί μπορείτε να στείλετε σχετικό αίτημα με email  και θέμα «Ακύρωση παραγγελίας» σημειώνοντας απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εφόσον έχετε λάβει το email «Αποστολή Παραγγελίας» δεν δύναται η ακύρωση της καθώς το προϊόν πλέον έχει αναχωρήσει από τον χώρο μας. 

  • Εγγραφή

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού